Despre TheRefresh

TheRefresh este un magazin online care oferă produse de calitate superioară pentru iubitorii de cafea și ceai. Suntem mândri să oferim clienților noștri o gamă variată de produse de la branduri de top, cum ar fi Kersie, o prăjitorie românească din Deva, siropuri Monin, Hario, Trendglas și multe altele.

Credem că fiecare persoană merită să savureze gustul unei cafele sau a unui ceai de înaltă calitate, de aceea am ales cele mai bune produse pentru a satisface gusturile și preferințele fiecărui client. În plus, oferim și accesorii home barista, pentru a oferi clienților noștri oportunitatea de a-si crea propria statie de cafea acasă.

De asemenea, suntem bucuroși să lucrăm cu afaceri care doresc să ofere clienților lor produse de calitate superioară. Oferim soluții personalizate și livrare rapidă pentru afaceri, astfel încât acestea să poată oferi produse de înaltă calitate clienților lor.

Vă invităm să explorați gama noastră de produse de calitate superioară și să vă alăturați comunității noastre de iubitori de cafea și ceai.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Câteva cuvinte despre The Refresh

Echipa noastră

Echipa noastră este formată din oameni pasionați și experți în domeniul cafelei și al ceaiului, care lucrează cu pasiune și dedicare pentru a oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii. Suntem mândri să fim parte dintr-o comunitate care apreciază produsele de calitate și abordarea sustenabilă.

THEREFRESH.RO

De ce să alegi The Refresh?

Suntem o echipă fresh, dinamică și pregatită să iți ofere consultanță în alegerea produselor potrivite pentru tine. Zilnic pregătim pachete promoționale, reduceri și cadouri care te vor surprinde plăcut.

2012
PE PIAȚĂ DIN ANUL
10000
CLIENȚI MULȚUMIȚI
44
ANGAJAȚI
5
LOCAȚII
LOCAȚIILE NOASTRE

Unde ne găsiți?

Ne puteti vizita în oricare din locațiile noastre

Deva, jud. Hunedoara - locație 1

Deva, jud. Hunedoara - locație 2

Orăștie, jud. Hunedoara

Sibiu, jud. Sibiu