TheRefresh

Termeni și Condiții de Utilizare

Plasarea unei comenzi catre S.C. COFFEE&BEVERAGE S.R.L reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile acestui site, precum si cu Politica de Confidentialitate.

S.C. COFFEE&BEVERAGE S.R.L. procesează și stochează date cu caracter personal în UE și este capabilă să demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene și cu principiile stabilite în acest document. S.C. COFFEE&BEVERAGE S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea “Nu este in stoc”, nu putem garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Garantii

Produsele comercializate prin intermediul therefresh.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. therefresh.ro nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site decat cele prevazute de producatori si de lege.

Produsele pot fi returnate fara nicio explicatie din partea dumneavoastra. Dupa returnarea produselor, va primiti banii inapoi sau va puteti alege alt produs de aceeasi suma sau o suma mai mare cu plata diferenta.

La accesorii garantia este cea de conformitate si vicii ascunse. Clientul poate returna produsul in termen de 14 zile daca descopera un defect de fabricare sau viciu ascuns. La returnare se pot da banii inapoi sau inlocui produsul existent cu un altul nou.

La produsele comercializate vrac sau produsele alimentare nu se ofera posibilitatea de retur decat in cazul in care produsul/produsele arata urme de neconform.

Dupa cele 14 zile de garantie, daca produsul prezinta defectiuni ne puteti contacta la numarul de telefon 0721.496.132 sau la adresa de email shop@therefresh.ro.

Pozele produselor sunt fie oferite de furnizor, fie poze facute de S.C. COFFEE&BEVERAGE S.R.L Utilizarea lor pe alte siteuri fara acord scris este strict interzisa. Pentru reclamatii privind incalcarea drepturilor de autor va rog sa ne contactati.

S.C. COFFEE&BEVERAGE S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clienti ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate repetate.

S.C. COFFEE&BEVERAGE S.R.L

CUI: RO30308550

Reg.Com.: J20/519/2012

str. 1 Decembrie 1918, nr. 18, Deva, Hunedoara

Telefon: 0721 496 132

 

Our Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Pentru detalii te rugăm să citești Politica de Cookie.