Ingredientele caviarului de perle de rodie MOLECULA:
Apa, zahar, suc concentrat de mere, agenti de ingrosare: guma guar, guma xantan, acid citric, lactat de calciu, alginat de sodiu, aroma, colorant natural.
In producerea caviarului de fructe MOLECULA, producatorul s-a concentrat in primul rand pe ingrediente naturale, eliminand complet aditivii chimici inutili care sunt daunatori sanatatii dumneavoastra. Astfel s-a obtinut un produs sanatos si sigur, chiar si pentru cei mai tineri degustatori.
Cum se prepara un Bubble tea cu perle de rodii?
- Intr-o ceasca sau un pahar mare de 300 ml se pune la infuzat ceai verde, negru sau ceai de fructe.
- Cand s-a racit, adauga 50 ml de sirop Molecula pentru Bubble Tea si amesteca.
- Adauga caviarul de perle de Rodie (1 lingura sau 2, dupa pofta! )
- Completeaza cu cateva cuburi de gheata si bautura Bubble tea de Rodii este gata!
Instructiuni de stocare a caviarului molecular de Rodie:
Puteti pastra cutia de perle de Rodie nedeschisa pana la un an! Dupa deschidere, caviarul molecular de Rodii pastrat la frigider va fi potrivit pentru consum in urmatoarele 7 zile (stim din experienta ca poate rezista si pana la 14 zile).
Curiozitati despre Rodie:
Fructul in forma de mar se schimba in timp de la verde la rosu rubiniu. Cu diametrul sau ce poate ajunge si pana la 15 centimetri, rodia este impartita in mai multi pereti. Astfel, se formeaza celule in care exista multe seminte triunghiulare care sunt inconjurate de un plic translucid foarte suculent, de culoare roz spre rosu inchis, care se sparge la cea mai mica presiune. In total, exista aproximativ 400 de seminte in fiecare fruct de rodie.
Rodiile nu continua sa se coaca dupa cules, sunt fructe non-climaterice.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.