Cum se prepara un Bubble tea de Fructul Pasiunii?
- • Intr-o ceasca sau un pahar mare de 300 ml se pune la infuzat ceai verde, negru sau ceai de fructe.
- • Cand s-a racit, adauga 50 ml de sirop Molecula pentru Bubble Tea si amesteca.
- • Adauga caviarul de perle de Fructul Pasiunii (1 lingura sau 2, dupa pofta! )
- • Completeaza cu cateva cuburi de gheata si bautura Bubble tea de Fructul Pasiunii este gata!
Ingredientele caviarului de fructe MOLECULA – Fructul Pasiunii:
Apa, zahar, suc concentrat de mere, agenti de ingrosare: guma guar, guma xantan, acid citric, lactat de calciu, alginat de sodiu, aroma, colorant natural. In producerea caviarului de fructe, producatorul polonez MOLECULA a pus accent in primul rand pe ingrediente naturale, eliminand complet aditivii chimici inutili! Astfel s-a obtinut un produs sanatos si sigur, chiar si pentru cei mai tineri degustatori.
Instructiuni de stocare a caviarului molecular de Fructul Pasiunii:
Cutia de perle de Fructul Pasiunii nedeschisa se poate pastra pana la un an! Dupa deschidere, caviarul molecular de Fructul Pasiunii pastrat la frigider va fi potrivit pentru consum in urmatoarele 7 zile (stim din experienta ca poate rezista si pana la 14 zile).
Curiozitati despre Fructul Pasiunii:
Fructul Pasiunii cunoscut si sub denumirea de Chinola, Parcha, Lilikoi sau Grandilla, est un fruct exotic cu o savoare exceptionala dulce acrisoara, originar din America de Sud (mai precis din Paraguay, Brazilia si nordul Argentinei). Numele fructului pasiunii provine din cuvantul indian „marauya” care semnifica „fructe consumate dintr-o inghititura”. Fructul Pasiunii se foloseste proaspat in salatele de fructe, spume, sorbeturi, cocktail-uri, sucuri sau siropuri. Perlelele de fructul pasiunii vor da o nota exotica in cocktailuri si in celebrele Bubble tea (Boba tea).
Recenzii
Nu există recenzii până acum.