Cum să prepari un Bubble Tea cu perle de Cirese:
- Într-o ceașcă sau pahar mare de 300 ml, pune la infuzat ceai verde, negru sau infuzie de fructe.
- După ce s-a răcit, adaugă 50 ml de sirop Molecula pentru Bubble Tea și amestecă.
- Adaugă caviarul de perle de Cirese (1 sau 2 lingurițe, în funcție de preferințe).
- Completează cu câteva cuburi de gheață și băutura Bubble Tea de Cirese este gata!
Ingredientele perlelor de Cirese pentru Bubble Tea includ apă, zahăr, suc concentrat de mere, agenți de îngroșare (gumă guar, gumă xantan), acid citric, lactat de calciu, alginat de sodiu, aromă și colorant natural.
Pentru stocarea caviarului molecular de Cirese, poți păstra cutia nedeschisă până la un an. După deschidere, caviarul de Cirese păstrat în frigider este potrivit pentru consum timp de 7 zile (în unele cazuri, poate rezista și până la 14 zile).
Cireșii sunt pomi fructiferi originari din Asia Mică, apreciați în cultura europeană și orientală pentru frumusețea și parfumul florilor de primăvară. În Japonia, cireșul este un simbol al primăverii și al purității. Cireșele sunt fructe încântătoare, suculente, dulci și catifelate, folosite în diverse preparate culinare. Sucul de cireșe aduce prospețime în ceaiurile cu bule pregătite pentru clienții tăi.
Recenzii
There are no reviews yet