Ingredientele caviarului de fructe MOLECULA – Banane:
Apa, zahar, suc concentrat de mere, agenti de ingrosare: guma guar, guma xantan, acid citric, lactat de calciu, alginat de sodiu, aroma, colorant natural.
Cum se prepara un Bubble tea cu perle de Banane?
- Intr-o ceasca sau un pahar mare de 300 ml se pune la infuzat ceai verde, negru sau ceai de fructe.
- Cand s-a racit, adauga 50 ml de sirop Molecula pentru Bubble Tea si amesteca.
- Adauga caviarul de perle de Banane (1 lingura sau 2, dupa pofta! )
- Completeaza cu cateva cuburi de gheata si bautura Bubble tea de Banane este gata!
Instructiuni de stocare a caviarului molecular de Banane:
Puteti pastra cutia de perle de Banane nedeschisa pana la un an! Dupa deschidere, caviarul molecular de Banane pastrat la frigider va fi potrivit pentru consum in urmatoarele 7 zile (stim din experienta ca poate rezista si pana la 14 zile).
Curiozitati despre Banane:
Se spune ca banana galbena (en. yellow banana) ar fi fost primul fruct cultivat de catre om de aproximativ 10.000 de ani! Bananele galbene au fost descoperite in Sud-Estul Asiei si in Sudul Paficicului si astazi sunt cele mai populare fructe tropicale.
Banana galbena cu pulpa sa de culoare alba, foarte aromata, este consumata cel mai des cruda, dar se utilizeaza si in cocktail-uri, smoothie-uri, punch-uri si in popularele ceaiuri cu perle de banane.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.