Cum se prepara un Bubble tea cu perle de Cirese?
- Intr-o ceasca sau un pahar mare de 300 ml se pune la infuzat ceai verde, negru sau infuzie de fructe.
- Cand s-a racit, adauga 50 ml de sirop Molecula pentru Bubble Tea si amesteca.
- Adauga caviarul de perle de Cirese (1 lingura sau 2, dupa pofta! )
- Completeaza cu cateva cuburi de gheata si bautura Bubble tea de Cirese este gata!
Ingredientele perlelor de cirese pentru Bubble tea:
Apa, zahar, suc concentrat de mere, agenti de ingrosare: guma guar, guma xantan, acid citric, lactat de calciu, alginat de sodiu, aroma, colorant natural.
Instructiuni de stocare a caviarului molecular de Cirese:
Puteti pastra cutia de perle de cirese nedeschisa pana la un an! Dupa deschidere, caviarul molecular de cirese pastrat la frigider va fi potrivit pentru consum in urmatoarele 7 zile (stim din experienta ca poate rezista si pana la 14 zile).
Curiozitati despre Cirese:
Ciresii sunt pomi fructiferi originari din Asia Mica si au ocupat mereu un loc special in cultura europeana si cea orientala datorita frumusetii si parfumului florilor primavara. In Japonia, ciresul este un simbol prin excelenta al primaverii si al puritatii. Ciresele sunt fructe incantatoare iar „cireasa de pe tort” semnifica tot ce e mai bun!
Ciresele (en. Cherry), sunt vedete la inceputul anotimpului vara si sunt fructe rotunde de culoare adesea rosie, mai rar galbena. Ciresele, fructe suculente, dulci, carnoase, catifelate si deosebit de delicioase, sunt folosite in diverse preparate culinare. Sucul de cirese va aduce prospetime in ceaiurile cu bule pregatite pentru clientii dvs.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.