Pentru plata produselor achizitionate de pe www.therefresh.ro, aveti la dispozitie 3 metode de plata:

Plata in sistem Ramburs – numerar la livrarea coletului

Aceasta modalitate de plata se alege daca doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre reprezentantul firmei de curierat rapid. La livrarea coletului, veti achita contravaloarea comenzii si taxele de transport, aceeasi suma comunicata si prin e-mail-ul de confirmare a comenzii.

Plata cu cardul de credit/ debit

Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, in pagina Finalizarea comenzii bifati in campul Doresc sa platesc: optiunea Cu cardul

Imediat dupa ce completati si campurile cu detaliile livrarii (nume, adresa, telefon, e-mail) apasati butonul “Trimite comanda” din josul paginii si veti fi redirectionat catre pagina de plata cu cardul.

* www.therefresh.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nici o informatie despre cardurile folosite la plata online. Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul nostru, in deplina siguranta.

* Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre Mobilpay.
* Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii. E mai usor, rapid si comod.

Transfer bancar / Internet Banking

Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Se va efectua transferul contravalorii produselor comandate si contravaloarea transportului, in contul mentionat mai jos(conform facturii proforme trimise prin email). Produsele vor fi expediante in urma intrarii banilor in cont.

S.C. Coffee&Beverage S.R.L.
CUI: RO30308550
Reg.Com.: J20/519/2012
Banca: ING Bank Deva
CONT: RO67INGB0000999907477338
Str. 1 Decembrie 1918, nr. 18, Deva, jud. Hunedoara, 330018

Telefon: 0742 151 898

In anumite situatii, comenzi speciale, este nevoie de achitarea unei sume in avans in contul mentionat anterior. In aceasta situatie, un operator TheRefresh va stabili cu dumneavoastra detaliile finale.